MIN BLOG

 

Dilemma

 

Jeg bliver tosset i hovedet,

når jeg ikke udtrykker mine inderste tanker.

 

Når jeg udtrykker mine inderste tanker,

tror folk, jeg er tosset i hovedet

 

Ha ha 

 

 

 
 

 

Min evig-aktuelle nytårsdrøm, - til trøst og af og til til Vild:

 

 

 

 

"På en eller anden måde vidste jeg, at jeg var et stjernefrø, at jeg kom fra stjernerne – og var på vej til Jorden for at gøre mig mine erfaringer.

 

Så, jeg drog af sted, og for hver eneste oplevelse, hvert menneske jeg mødte, for hver erfaring, hver tanke og idé, jeg gjorde mig, vævedes et smukt tæppe i stærke og levende farver. Farverne indeholdt alle mulige følelser. 

 

Det hele blev holdt sammen af en tynd, tynd gylden tråd fra begyndelsen til enden, og tæppet bølgede sig op og ned ad bakke – ligesom en rutsjebane.

 

Jeg var nu kommet til enden af tæppet og vendte mig om for at betragte det. Farverne var falmede og alting virkede FLADT. Det fik også mig til at føle mig flad, tom og sorgfuld. Jeg gik hen ad tæppet en sidste gang. Det var som at gå ned ad de tomme minders boulevard. Og dog, - hist og her fik jeg øje på nogle voldsomme episoder med forskellige mennesker, og mens jeg fokuserede på dem, blev farverne klarere og der kom endog små  buler i tæppet. Efter nogen tid tænkte jeg: ”Nåh, nej – hvad nytter det at focusere på dem. Det er drama. Det er fortid” - og tæppet fladede sig ud igen...

 

Jeg rullede nu tæppet sammen til en blød bylt og afleverede det til de ældre i stjernerne. De takkede mig og forsvandt. Jeg vendte mig om og…..

 

INGENTING!!!

 

Intet tæppe, ingen livshistorie, ingen gylden tråd, ingen hånd at gribe efter, ingen ældre, ikke noget at skulle eller burde, intet liv, ingen død, ingen sti, intet fjernt lys forude, absolut INTET!

 

PANIK Vild

 

Hvad nu Blinker.....

 

Jeg ved ikke, hvor længe jeg hang i denne intethed, men langsomt kom det til mig, at jeg måske kunne forsøge at gøre noget, bare et eller andet. Jeg besluttede mig for at træde ud i intetheden med min højre fod, meeeget forsigtigt….

 

Og så skete miraklet!! - Hvor end jeg satte mine fødder, blev jeg holdt oppe af mine egne, gyldne fodspor. Når jeg så mig tilbage, var fodsporene væk, og der var selvfølgelig ingen fodspor at følge – de var kun til stede i Nuet, og det næste Nu og det næste Nu......."

 

 

 

Der er nogle drømme, jeg altid vil huske. - Dette er en af dem. Den er det perfekte - både skræmmende og håbefulde - billede på, hvad der sker i mig, omkring mig og i verden lige nu. Det gamle verdensbillede, som vi kender og er tryg ved, smuldrer langsomt. Tæppet bliver rent bogstaveligt revet væk under fødderne af os - på forskellige måder - og vi må "hænge lidt i luften" før vi kan orientere os mod nye horisonter.

 

Når noget er nyt, så er det NYT, og der er ingen drejebog. Vi må tage vores valg, eksperimentere os frem. Den gode nyhed er, at vi bliver båret oppe af vores eget gyldne Selv og ikke af de ældgamle, menneskabte ritualer og levemåder.   

 

En proces er sat i gang - det ligger simpelthen i tiden - og det kan være frygtelig svært at give slip på det gamle, velkendte. Der er ingen garantier for, at det bliver hverken let eller kønt. Men hvis vi vover at træde vores egen sti, tage vores egne bevidste valg, så opdager vi, at vi får al den styrke, vi kan ønske os - og alting ordner sig på mirakuløs vis.

 

Og, som Einstein sagde: "Vi kan ikke løse problemerne med det samme tankesæt, som har skabt dem." Forvirret

 

Drømte mig en drøm i nat.......

 

Drømmer mig selv vågen Waou

 

 

 

  

"Hvis du vil have et intelligent barn - læs eventyr for det.
Hvis du vil have et endnu mere intelligent barn - læs flere eventyr" ~ Albert Einstein

 

 I eventyret, i fantasien er ALT muligt, og der er en klippefast tro på, at mirakler kan ske, og på at kærligheden/det gode vinder over frygten/det onde. Og det VED børn - og barnlige sjæle. 

 

Lad os ikke klippe børnenes smukke, eventyrlige vinger af. Lad dem være prinser og prinsesser, modige helte og heltinder, der bekæmper drager og alskens ondskab og rækker efter stjernerne. Bekræft dem i, at drømme bliver til virkelighed, at levende fantasi er forudsætning for al skabelse. 

 

Lad OS i det spritnye år prøve at blive som børn påny, - og det kan vi, hvis vi vælger det. Gevinsten/Belønningen/Det Halve Kongerige er, at vi genfinder visheden om, at tingene kan lade sig gøre - og det kan de, hvis vi handler ud fra tro, tillid og et åbent hjerte (alt det vi ikke kan stå for hos babyer og småbørn). De viser os vejen..... Vores egne drømme blev jo også til virkelighed - måske lod vores fornuft blot nogle af drømmene være små og begrænsede. Når først vi har indset det, så er vel der ingen grund til at give den form for fornuft videre til vores børn.

 

På trods af vinterkulden, er der grøde i luften.

 

Overalt i verden mærkes det, at alting er ved at ændre sig. Det er ligesom "det gamle" hives op af vandet og køres gennem en kollosal vridemaskine - der vrides og vrides og der er ingen vej tilbage. På den anden side venter "det nye" at blive foldet ud, hængt til tørre i solskinnet og blive blafret igennem af forandringens nye, friske vinde. 

Alle nye tanker, idéer, opfindelser, nye måder at være sammen på - at se verden og os selv på - har de bedste betingelser i disse tider. Der er medvind på cykelstien.

 


Jeg ønsker for os, at 2022 bliver året, hvor vi tør drømme store, dejlige, "barnlige", sjove, skøre, fantasifulde, grænseoverskridende drømme - hvor alle vores vildeste ønsker går i opfyldelse - på trods af "verdens" fornuft, mismod og elendige prognoser.

GODT NYT ÅR!!!!!  

Kærlighed

 

 

 

 

 

Dagens selvfede frø  Kan li'

 

 

 

 

 

 

 

Find 5 fejl!

Der er gået sport i at finde fejl og mangler i verden omkring os. 
Det er blevet en mani at finde fejl og utilstrækkeligheder ved os selv.
Det, vi fokuserer på, vokser.....

Find 5 rigtige!

Er det mon muligt at finde et par ting at glæde sig over derude i verden?
Kunne der gå sport i at klappe os selv på skuldrene over at være lige præcis den, vi er i dag - indeni som udenpå?
Det, vi fokuserer på, vokser.....

Måske skulle man overveje at putte nogle små selvfede frø i jorden. Det er jo snart forår Kærlighed